Pikkujoulukisaan
File

Osallistu Pikkujoulujen parhaaseen aitiokilpailuun!

Nyt laitetaan kulkuset kilisemään ja Parhaat Aitiopaikat  palkinnoksi!

 
Onko pikkujouluteema jo valittu ?
Haluatko viettää ystäväsi kanssa ikimuistoisimmat pikkujoulut? tai miten olisi uuden vuoden etkot - Vain Elämää keikalla? 
 
Jos vastauksesi on ei, niin osallistumalla kisaan on mahdollisuus vapaavalintaiseen tapahtumaan 2 paikkaa Elämysaitioihin tarjolla ja arvomme ne yhdelle  onnelliselle voittajalle + avec. Osallistumisaika päättyy su 5.11.2017
 

Osallistuaksesi kilpailuun sinun tulee valita oheisesta kuvasta tapahtuma kommenttikenttään,  johon haluat voittaa paikat?  Voit myös tägätä henkilön, jonka haluaisit ottaa ehdottomasti mukaan tapahtumaan. Tätä kilpailua kannattaa myös jakaa ystäville ja tutuille, jos vaikka haluaisivat juuri sinut mukaan voittaessaan kilpailun, mahdollisuutesi paranevat merkittävästi. Onnea kilpailuun!

 
KILPAILUEHDOT
 1. Kilpailu on avoin Suomessa asuville henkilöille, lukuun ottamatta Elämysaitiot​ henkilökuntaa ja heidän samassa taloudessa asuvia     perheenjäseniään.
 2. Kilpailuaika: 5.10- 5.11.2017.
 3. Palkinnot: yksi henkilö voittaa kaksi aitiopaikkaa pääsylippuineen, voittajan valitsemaan tapahtumaan. 
 4. Voittajan valinta: voittaja valitaan sattumanvaraisesti kaikkien kilpailuaikana vastaanotettujen vastausten joukosta vuorokauden kuluessa kilpailuajan päättymisestä. Voittajan tulee vastata yhteydenottoon kahden arkipäivän kuluessa vahvistaakseen voiton. Mikäli vastausta ei saada määräaikaan mennessä, arvotaan voittaja uudelleen 8.11.2017
 5. Voittajat antavat luvan, että heidän nimensä julkaistaan arvonnan yhteydessä.
 6. Kilpailun järjestäjän päätös on lopullinen eikä siitä voi käydä keskustelua. Nämä säännöt ja ehdot ovat sitovia.
Facebook ei ole osallisena kilpailun järjestämisessä.
Yhteystiedot

Kommentti *

Powered by Creamailer